реклама

реклама

Черкаська об`єднана опозиція вважає, що обидва факти вандалізму, які сталися на Черкащині, є наслідком антиукраїнської політики Януковича і бездіяльності правоохоронних органів. Про це заявив голова координаційної ради опозиційних сил області Леонід Даценко.

Нагадаємо, що вночі на День незалежності в Черкасах невідомі сплюндрували пам`ятник жертвам Голодомору, який встановлено в Першотравневому парку міста. Вандали залили чорною фарбою табличку і написали на монументі у вигляді хреста «1991 - 2011». А напередодні в селі Іркліїв Чорнобаївського району вже вдруге поспіль було обписано пам`ятник козацькій шаблі. Там противники незалежності України написали: «З днем проституції», «20 років позору» та «Слава СССР». Окрім цього, іркліївським активістам правих політичних сил на будинках було розклеєно листівки, підписані від імені Йосипа Сталіна, з погрозами «товарними вагонами в 2012 році вивезти їх у Сибір».

– Сподіваємось, що обидва факти вандалізму будуть належним чином розслідувані, правоохоронні органи знайдуть і покарають винних. Бо в нас вже виникає сумнів, що міліція зацікавлена в цьому, адже напередодні 9 травня пам`ятник в Ірклієві вже було понівечено, однак кримінальна справа, порушена за цим фактом, так нічим і не завершилась, – заявив Леонід Даценко, – Ми бачимо, як нинішня влада любовно плекає в суспільстві антиукраїнські, антидержавницькі настрої. Один поперед одного політики з оточення Президента говорять то про необхідність введення другої державної мови, то про повернення до союзу з Росією, то про помилковість рішення українського народу мати власну державу. При цьому всіляке сприяння з боку влади і правоохоронних органів мають радикальні проросійські організації, які під прикриттям влади вчиняють провокації, як то на 9 Травня було у Львові. Тому плюндрування українських святинь в цьому контексті виглядає надзвичайно вмотивовано.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 SerGa 29.08.2011 00:33
у меня 2 варианта:
1. либо у вас с логическим мышлением совсем туговато :)))
2. либо граждане оппозиционеры пытаетесь себя сейчас в коментах выгородить, а получается наоборот :)))

спасибо модеру что добавит :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 NazarStodola 27.08.2011 20:25
SerGa, щоб таке написати, треба бути взагалі без розуму...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Sirko 27.08.2011 20:19
Пам`ятник жертвам Голодомору ще при Черевку перший раз обмалювали, то тоді регіонали в опозиції були. Якщо слідувать лозіці Серги, то вони й почали плюндрувать монументи. А тепер, певне, ніяк зупинитись не можуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Даценко-политик от Бога 27.08.2011 10:27
А кто-то тут у нас спалился..... 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 SerGa 26.08.2011 20:50
сами же оппозиционеры и "расписали" памятники...к сожалению за власть все средства применимы..да?!
есть поговорка: "на воре и шапка горит"
ПОЗОР!!!!!
ничего более умного и полезного придумать не смогли!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100