реклама

реклама

Депутати Черкаської облради прийняли рішення звернутись до Президента України, Премєр-міністра, Міністра внутрішніх справ та Генерального прокурора України з проханням ініціювати перевірку діяльності в.о. начальника Уманського відділу поліції в Черкаській області Віталія Шполенка.

Під час сьогоднішньої сесії Черкаської обласної ради з депутатським запитом виступила депутат від партії «Відродження» Аракся Маргарян.

- Жителі Умані обурені тим, що у місті велика кількість наркозалежних і процвітає наркоторгівля. Майже щоденно до місцевого відділу поліції надходять скарги від громадян про збут наркотичних речовин. Але місцеве керівництво поліції не реагує на ці скарги, чим викликає у жителів підозри у змові з наркоторговцями.

Депутат додає, що за словами місцевих жителів, особисто начальник Уманського відділу поліції Віталій Шполенко володіє інформацією, де у місті влаштовують наркопритони.

- Працівники неодноразово прибували на місця злочину, однак ніколи не фіксували ці злочини. До того ж часто помічали випадки, коли несвоєчасно вносяться заяви до бази даних, а інколи такі заяви від громадян взагалі ігнорують, - говорить Аракся.

Вцілому депутати підтримали колег, але попросили змінити деякі формулювання і просити уряд ініціювати перевірку не самого пана Шполенка, а всього Уманського відділу поліції.

49 депутатів проголосували «За» і прийняли відповідне рішення.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Сидоров. 25.12.2015 22:59
Пиши пропало. Якщо депутати почали там командувати, то ділу швах. Перевірено практикою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Уманчани 25.12.2015 21:28
Підтримуємо також!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100