реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаські правоохоронці встановили особу одного із нападників, які вчинили хуліганські дії стосовно голови Яснозірської сільської ради.

Як відомо, 21 грудня двоє чоловіків, перебуваючи в кабінеті голови Яснозірської сільської ради Черкаського району, нанесли йому тілесні ушкодження, після чого зникли з місця пригоди на автомобілі в невідомому напрямку.

Проведеними заходами правоохоронці встановили особу одного з нападників.

Це – уродженець та житель міста Вінниця Денис Валерійович Олексієнко 11.10.1984 року народження. За місцем проживання підозрюваний відсутній. Коло друзів та знайомих інформацією про можливе місце його перебування не володіють. Автомобіль, на якому пересувалися нападники, продано іншій особі. Зловмиснику повідомлено про підозру та оголошено в розшук.

«Шановні громадяни, якщо вам знайоме це обличчя та відомо можливе місце його перебування, просимо вас повідомити про це до Черкаського відділення поліції за телефоном (047-2) 373-515. Конфіденційність гарантуємо», – зазначають у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Особа другого нападника встановлюється.

Нагадаємо, що днями сільські голови звернулися до т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Владислава Пустовара з вимогою встановити істину у справі побиття їхнього колеги.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Нестор Іванович 27.12.2015 20:18
шукайте замовника в Черкасах, о через нього вийдете на бандитів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 ІВАН ТОВКАЧ 27.12.2015 11:36
ВАСИЛЬ КАПІТОНОВИЧ, ВИЗДОРОВЛЮЙ ДРУЖЕ, ЗДОРОВЯ ТОБІ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 федор принципиальный 27.12.2015 09:08
Если и поймают,то тут же отпустят-у нас законы оказываются такие.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100