реклама

реклама

Голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська та голова райдержадміністрації Василь Клименко відвідали села Глибочок та Кобринове, щоб вручити почесні грамоти та відзнаки «Матір-героїня» багатодітним матерям цих населених пунктів – Любові Василівні Пастух та Ользі Михайлівні Соловей.

У нагородженні взяли участь сільські голови Василь Мельник та Юрій Книш, депутат обласної ради Володимир Копійченко та депутати районної ради Валерій Коваль і Тетяна Маринченко.

Вони подякували жінкам за навчання та виховання дітей, за пройдений трудовий шлях та нагородили їх квітами та подарунками, зазначають у Тальнівській РДА.

Довідка

Верховна Рада України ухвалила Закон України № 1705-IV «Про внесення зміни до статті 10 Закону України «Про державні нагороди України», яким була встановлена нова державна нагорода України – почесне звання «Мати-героїня» 11 травня 2004 року.

Відповідно до Указу Президента України почесне звання України «Мати-героїня» надається жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, сприяли здобуття дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100