реклама

реклама

Травмований брилою снігу і льоду, що зірвалася з даху багатоповерхівки, батько черкаської журналістки Ірини Семко ще перебуває в реанімації, а родина постраждалого вже витратила значні кошти на лікування.

Переживши операцію, уночі постраждалий чоловік вже приходив до тями, тож шанси на одужання є.

Родина зараз потребує як юридичної допомоги, адже планує скаржитися на СУБ за неприбраний сніг, так і фінансової.

Зв’язатися з родиною Ірини Семко можна через її сторінку у соціальній мережі "Фейсбук".

Нагадаємо, що 9 січня у Черкасах біля магазину «Будівельник» по вулиці В’ячеслава Чорновола 114/2 велика купа снігу з льодом упала з багатоповерхівки і серйозно травмувала 53-річного батька черкащанки Ірини Семко.

- Це сталося десь о 14-й годині дня. Батько з матір’ю там перебували у власних справах. Мама розповідала, що тато саме йшов по тротуару до машини, коли вона почула гуркіт. Обернувшись, побачила його на землі. Свідком цього був чоловік, що стояв на зупинці. Він казав, брила могла зірватися як з даху, так і з верхніх балконів, – розповіла «Прочерку» Ірина Семко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Шор 11.01.2016 14:55
З 4 січня директором Соснівського СУБ став родич мера Черкас Анатолія Бондаренка. Цікаво високопоставлен ий родич відмаже чоловіка сестри своєї дружини?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 стабилизец 11.01.2016 13:38
это ж уголовное преступление когорты насяльнегов - как минимум служебная халатность, пускай и отстегивают кровно наворованные. с субом же она будет судится долго, дорого и безрезультатно, потому как вся эта коррупционная пирамида построена на принципе постоянного отсутствия денюх.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100