реклама

реклама

Міського голову Золотоноші Віталія Войцехівського відзначено премією «Людина року-2015» в номінації «Міський голова року», а директора агрофірми «Маяк» (с. Піщане Золотоніського району) Миколу Васильченка – в номінації «Аграрій року».

Про це засобам масової інформації повідомила генеральна дирекція загальнонаціональної програми «Людина року». Остаточні підсумки експертного опитування за 2015 рік підведено 14 січня. Загалом за досягнення у 2015 році лауреатами 20-ї Ювілейної загальнонаціональної програми «Людина року – 2015» визначено переможців у 18 професійних номінаціях програми.

Урочиста церемонія вручення премії «Людина року – 2015» відбудеться 26 березня в київському палаці «Україна».

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Олександр 22.02.2016 18:05
Згідний. Центр міста відповідає європейському. Але... Подивіться, як живуть люди на окраїнах міста, або недалеко від центру. Та це ж трущоби !!!. Ні доріг, ні освітлення.
А мер пишається тим, що люди за свій кошт встановлюють освітлення, будують дороги. Оце так європейський підхід.
Для прикладу. По вулицях Вільхівська та Мелесівська за 10 років ні разу не розчищені від снігу вулиці, ні копійки не вкладено в ремонт доріг, освітлення.Виходить, що жителям цих вулиць за свій кошт треба утримувати бульдозер. І це буде заслуга мера !!?? А Войцехівський - найкращий мер України. Соромно за Золотоношу і її мера..
Навіть на карті Золотоноші цих вулиць немає.Хотілося, щоб мер і його команда провели сход на цих вулицях у дощову, або снігову погоду. І показали це міроприємство по центральному телебаченню. А не лише центр міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Olga 15.01.2016 17:22
Вітаємо!!! Він дійсно її заслужив своїми справами на благо жителів міста. А нашому Бондаренку варто було б поучитись, а не піаритись
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100