реклама

реклама

19 січня православні та греко-католики святкують останнє різдвяне свято – Водохреща. Здійснити купання й пірнання у водохрещенській воді у Черкасах можна буде безпечно і зручно. Для цього у трьох куточках міста облаштують спеціальні зони для здійснення традиційного обряду.

19 січня у місті обряд можна здійснити на офіційно визначених місцях – на пляжах «Рив’єра» по вул. Гагаріна, «Митницькому» (перехрестя вул. С. Смирнова – вул. Героїв Дніпра) та по вул. Козацькій біля фітнес-клубу «Спорт Лайф».

Для безпеки громадян там у цей день зранку чергуватимуть рятувальні пости КУ «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба»  Черкаської міської ради та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України . Також на пляжі «Митницький» та пляжі «Рив’єра» розгорнуть пункти обігріву та пригощатимуть гарячим чаєм.

Начальник управління цивільного захисту  департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Андрій Саленко просить жителів міста для їхньої безпеки утриматись від купання в інших, необлаштованих для проведення обряду, місцях та попереджає про можливість переохолодження при здійсненні святкового купання і пірнання.

Про повідомляє прес-служба міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100