реклама

реклама

– З музею для мене винесли царське крісло. Трохи було боязно, бо ж на ньому сиділа якась царська особа. Фотографували біля входу в маєток князів Лопухіних, — каже бухгалтер 25-річна Аліна Сокольська з міста Корсунь-Шевченківський на Черкащині.

Її та ще 11 працівниць сільськогосподарського підприємства "Урожай" із сусіднього села Кірове зняли для календаря "Колгоспниця" на 2016 рік. Серед моделей найбільше бухгалтерів. Є економіст, ветлікар, агроном-насіннєвод. Інтернет-голосуванням визначали найкрасивішу. Перемогла Аліна Сокольська, інформує «Газета по-українськи».

Її нагородили путівкою на двох до Об'єднаних Арабських Еміратів. Із чоловіком Дмитром вилетіли на тижневий відпочинок 19 січня. Поселилися в 5-зірковому готелі в Шарджі, за 18 км від Дубая. Місто розташоване на березі Перської затоки.

У готелі 15 поверхів. Нас поселили на 11-му. Вікна виходили на— затоку, — розповідає Аліна. — Шведський стіл із таким різноманіттям, що їж — поки не впадеш. Але без алкоголю. Його немає і в магазинах. Оштрафують навіть за тримання в руках закупореної пляшки, або посадять на місяць у в'язницю. Гід розповів: коли поліція затримує нетверезого водія, його одразу 20 разів луплять кийком. Удруге — ще більше. А на третій раз забирають машину й залишають її в пустелі з відчиненими дверима. Все настільки заповнюється піском, що потім не відчистиш. В тюрму потрапиш навіть за викинутий папірець чи плювок на землю. Тому злочинів практично немає.

У подорож Аліна Сокольська брала лише довгі сукні.

– Бачила, як їхні чоловіки відмовлялися заходити в ліфт із дівчиною в — короткій сукні, — говорить. — Коли ми з чоловіком поїхали в Дубай, я наділа вишиту сукню, а чоловік — сорочку. До нас підійшло подружжя і 2 жінки в паранджі. Спитали, звідки ми і що це за такий красивий одяг.

Перед поїздкою начиталися, які там суворі закони. Чоловіку не можна дивитися на чужу жінку. Краще пройти повз неї, опустивши погляд.

Думала, що жінки там — як рабині. Насправді в них чимало прав. Якщо чоловік має кілька дружин, мусить усіх забезпечити однаковими машинами, будинками. Інакше ще й за ґрати потрапить.

Дуже хотіли проїхатись у метро — потяг там без водія. Але було трохи страшнувато, бо жінки й чоловіки в різних вагонах. Ми з чоловіком теж мали б розійтися.

У Дубаї подружжя піднялося на найвищий у світі хмарочос "Бурдж Халіфа".

Він має 162 поверхи. Поряд у штучному озері — найвищий у світі— музичний фонтан, сягає 50-го поверху. А промені видно за 32 кілометри, — додає Аліна. — З українців зустріли лише пару туристів, продавщицю в магазині й адміністратора готелю. Останній їхав з нами в ліфті, коли піднімалися на "Бурдж Халіфа". Ми з чоловіком розмовляли. Раптом незнайомець видає: "Слава Україні!" Розповів, що з Борисполя, 3 роки працює в Дубаї. В Україну не вернеться — не підходить клімат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переможниця конкурсу поїде з коханим в Париж, проте, очевидно, в організаторів змінилися плани...

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Аліна 02.02.2016 17:10
"Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переможниця конкурсу поїде з коханим в Париж, проте, очевидно, в організаторів змінилися плани..."
Плани в організаторів не змінилися щодо подорожі до Парижу.
Напевно, всі знають про складну ситуацію, яка сталась в Парижі 13 листопада минулого року. І тому після терактів, які сталися у Франції не всім українцям щастить з отриманням візи до цієї країни, нам також не пощастило...Тому, вдячна рідному Урожаю, за те, що організатори пішли нам на зустріч і дали дозвіл на подорож до іншої країни, а саме ОАЄ.
P.S. Вдячна всім людям, які віддали за мене свій голос і цим подарували можливість провести незабутню відпустку в країні-мрії:)
Сокольська Аліна (переможниця конкурсу)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Dirty Harry 02.02.2016 16:59
Колгоспница в Дубає дуба-дуба-дуба-є-є-є. :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Тімоті 02.02.2016 16:22
а чо так?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100