реклама

реклама

Концерт в пам'ять про видатного українського музиканта Андрія Кузьменка провели у Черкасах. Організували захід молоді люди із Черкас. Композиції відомого Кузьми виконували всі, хто мав бажання долучитись до концерту.

Одна із організаторів концерту 17-річна Альона Сметанюк, яка ще навчається в школі, крім виконання кількох відомих пісень, також взяла на себе чимало організаційної роботи. Зверталась у міськраду за дозволом на проведення заходу, шукала апаратуру та музикантів.

- Люди радо відгукувались, - говорить Альона. - Усі поважають Кузьму, а тому проблем із бажаючими виступити не було. Дуже вдячна волонтерам, які допомогли із апаратурою, всім хто долучився до заходу.

DSC_0118

Результатом роботи Альона задоволена. На радість усім школярка виконала відомі у виконанні Кузьми соромітські коломийки. Говорить, що й очікувала побачити на концерті багато людей.

- Людей зібралось багато і це радує, значить це людям потрібно. У мене була така удача в житті знати Андрія особисто. Для мене він багато значить. А тому, я не пробачу собі, якщо його забудуть і не згадуватимуть подібними концертами та іншими акціями.

DSC_0143

Активна школярка Альона має на меті і надалі прославляти Кузьму. Зараз вона є адміністратором черкаського пабліку фан-руху Кузьми Скрябіна у соціальній мережі. Також, разом з іншими активістами ініціюють перейменування однієї із вулиць Черкас ім’ям музиканта. А навесні прагнуть запросити родину Андрія Кузьменка і створити графіті на пірсі.

studiya1grudnya

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100