реклама

реклама

«Самогубство» – така попередня версія трагедії, яка сталася в Кременчуку Полтавської області з підприємцем із Чорнобаївщини Сергієм Зінченком. Про це в коментарі «Прочерку» повідомила прес-офіцер кременчуцької поліції Анна Васенко.


За її словами та інформацією з офіційного сайту ГУ НП в Полтавській області, 52-річного чоловіка 27 січня знайшла мертвим на кухні власної квартири його дружина. Правоохоронці вилучили мисливський карабін, вистріл з якого, за їхнім припущенням, і став фатальним для підприємця.

Загиблий Сергій Зінченко був основним співвласником СТОВ «Богодухівське» (с. Богодухівка Чорнобаївського району). На Чорнобаївщині кажуть, що він давно планував продати господарство, оскільки жив у Кременчуці, але так цього і не зробив.

В Єдиному державному реєстрі судових рішень розміщено судову ухвалу, з якої випливає, що 12 січня Зінченко звернувся до чорнобаївської поліції з заявою. Чоловік скаржився, що 6 січня невідомі від його імені та від імені ще двох співвласників «Богодухівського» незаконно уклали договір про куплю-продаж їхніх часток у статутному капіталі СТОВ. «Під час допиту вони пояснили, що даний договір вони не підписували, печаток господарства не ставили», – мовиться в судовій ухвалі.

Сергій Зінченко поскаржився не тільки в поліцію, а й народному депутатові Миколі Томенку. У зверненні до Генерального прокурора нардеп зі слів ошуканих власників СТОВ «Богодухівське» повідомляє, що 11 січня невідомий громадянин, Сергій Еваристович Лісовий, подав до державного реєстратора відомості про зміну складу засновників та місце знаходження СТОВ «Богодухівське», після чого у Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань були внесені нові, неправдиві відомості, де засновником значився Лісовий С.Е., а місцезнаходження СТОВ «Богодухівське» змінено на: м. Біла Церква, вул. Київська, б 113. За даними Миколи Томенка, під час підробки документів пан Лісовий використовував печатку, яка ще в 2009 році була здана в дозвільні органи і з того часу товариством не використовувалась.

А вже 14 січня офіційний власник СТОВ «Богодухівське» знов змінився – замість Лісового засновником стала компанія «АМТЕК ХОЛДІНГЗ ЛТД» із Белізу.

У своєму зверненні до Миколи Томенка сільський голова села Богодухівка Ірина Олашина наголошує на тому, що СТОВ «Богодухівське» з 2000 року забезпечує роботою 250 осіб і вже протягом 16 років надає фінансову та матеріальну допомогу соціальній сфері села: школі, дошкільній установі, сільській амбулаторії та ін., а також є найбільшим платником податків до бюджету сільської ради та орендує 1200 паїв жителів села. Ірина Олександрівна повідомляє, що наслідком рейдерського захоплення вищезгаданого СТОВ стала наростаюча соціальна напруга в селі.

Як повідомили «Прочерку» в чорнобаївській і кременчуцькій поліції, слідство по двох епізодах (зміна власника підприємства і загибель Сергія Зінченка) триває.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 вася 17.02.2016 15:20
Хто командує цим парадом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Петрович 09.02.2016 23:45
Цитую Язон:
Если печать была сдана в милицию ,а потом оказалась у рейдеров - ГДЕ искать рейдеров и убийц? Вот только - КТО искать будет?

Поліцаї покажуть акт, що ця печатка давно знищена. Якщо ці Бнлізи полізуть на село, то закінчиться все Холодним Яром.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Реаліст Комаров 09.02.2016 17:19
Хотілося б побачити щось позитивне в реформуванні нашого аграрнргр сектора, але коли прочитав про Беліз, то ззрозумів, що йде цей сектор прямо до ями, або навіть до прірви.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #3 Язон 09.02.2016 15:36
Если печать была сдана в милицию ,а потом оказалась у рейдеров - ГДЕ искать рейдеров и убийц? Вот только - КТО искать будет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+38 #2 федор принципиальный 09.02.2016 11:59
Самое легкое решение у ментов"САМОГУБСТВО" и дело закрыто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 реаліі 09.02.2016 11:53
Беліз прийшов у Богодухівку. І почалися постріли
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100