реклама

реклама

Зловмисник проник до будинку потерпілої, погрожуючи ножем заволодів її золотими прикрасами та банківською карткою. Підозрюваного затримали в іншій області. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує до 12 років за гратами.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонувала 45-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що декілька хвилин тому невідома особа вчинила на неї напад. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Спілкуючись з потерпілою, правоохоронці з’ясували, що до її будинку проник невідомий чоловік в масці, погрожуючи ножем відібрав у неї золоті прикраси та банківську картку. Зібравши всі необхідні речові докази, працівники поліції розпочали пошуки підозрюваного.

Під час проведення оперативних заходів, правоохоронці отримали інформацію, що зловмисник декілька днів тому здійснив покупку в одному із місцевих магазинів, розрахувавшись карткою потерпілої. Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили особу нападника. Ним виявився 30-річний житель міста Харків, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативні співробітники встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його в місті Одеса, де він переховувався у своїх родичів. У вчиненні кримінального правопорушення чоловік зізнався. Розповів, що в Звенигородці гостював у знайомого, в цей час і вчинив напад.

На даний час підозрюваному обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також правоохоронці встановили його причетність ще до двох крадіжок на території району. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100