реклама

реклама

День Святого Валентина вже на носі. Зазвичай цей день люди проводять зі своїми другими половинками, друзями, сімєю. А як святкують день закоханих черкащани?

Дмитро, 18 років, студент

«День Святого Валентина я провожу зі своїми друзями, адже своєї другої половинки ще не маю. Зі своєю компанією ми зазвичай гуляємо у якомусь клубі, або ж граємо у боулінг».

Пані Тамара, 67 років, пенсіонерка

«Цей день я святкую зі своїм чоловіком, дітьми та онуками. Ми збираємося за одним великим столом, смакуємо страви та розповідаємо один одному цікаві історії з життя»

Дмитро, 29 років, програміст

«У день Святого Валентина я люблю дивувати свою дівчину. Завжди роблю для неї приємний сюрприз. Хоча вважаю, що такі подарунки слід робити своїй коханій людині частіше. Якщо день закоханих один раз на рік, то це зовсім не означає, що треба приділяти увагу тільки раз!»

Оксана, 27 років, касир

«Цього року зі своїм чоловіком та дітьми хочемо поїхати до Львова відпочити та провести цей день незабутньо!»

Пані Тамара, 54 роки, пенсіонерка

«Діти, онуки, чоловік! Ось моє свято. Зазвичай готую смачну вечерю та пригощаю свою родину. Люблю ще дивитися різні співочі концерти по телевізору та читати книги»

Маргарита, 18 років, продавець-консультант

«Цього року я збираюся зі своїм хлопцем та нашими друзями сходити у кіно. Потім будемо просто гуляти по місту».

Віктор, 42 роки, охоронець


«Разом із дружиною та дітьми буду їхати на свою Батьківщину до мами. Моя Батьківщина ­– Закарпаття. Хочемо зробити їй приємний сюрприз»

Юрій, 22 роки, продавець-консультант


«Моя мрія – купити два квитки до Парижу і полетіти разом із коханою. Але, на жаль, це тільки мрія! Цього річ я хочу запросити свою дівчину до ресторану»

Данило, 14 років, школяр


«Дівчини я ще не маю, тому буду просто сидіти вдома та займатися своїми справами. Для мене це буде просто вихідний»

Богдан, 15 років, школяр


«Я привітаю батьків, бабусю, своїх друзів. Можливо піду разом з однокласниками до боулінгу та в піцерію. Так я хочу провести всій день Валентина».

Каріна Титаренко

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100