реклама

реклама

На Кам’янщині в селі Грушківка перший заступник голови ОДА Віталій Коваль відвідав сім’ю загиблого два роки тому Героя Небесної Сотні Максима Горошишина. За словами друзів, під час майданівських подій 24-річний хлопець отруївся газом, отримав запалення легень, що переросло в тяжку форму, і в результаті 20 лютого помер. На той час він не мав власних дітей, однак у його родині залишилось семеро братів і сестер, а ще десятеро племінників, інформує сайт ОДА.

Віталій Володимирович разом із представниками районного керівництва привіз малечі гостинців, поспілкувався з мамою Максима Раїсою Іванівною, її дочкою Лілією, а також із внуками пані Раїси – першокласницею Олею та другокласником Вовою. Вони натомість розповіли про навчання в школі, показали зошити та щоденники, розповіли про свої вподобання.

Віталій Коваль разом із керівництвом району, сільським головою віддали шану Герою, поклавши квіти на могилі, запаливши свічки.

Як додав у «Фейсбуці» Віталій Коваль, він разом з першим заступником голови РДА Б.Солошенком та сільським головою І.Темним оглянули придбану за державної підтримки хату, домовились щодо оновлення паркану та допомоги у впорядкуванні подвір'я.

«Найбільше потішили діти своїм серйозним ставленням до навчання у школі», – зазначив Коваль.

Варто зазначити, щодо питання придбання хати за державної підтримки, що як повідомив "Прочерку" Віталій Коваль, родинам загиблим майданівцям було надано в у 2014 та 2015 роках 121800 та виділено 50000 з обласного бюджету.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100