реклама

реклама

Семінар-навчання щодо використання електронної системи здійснення державних/публічних закупівель в області відбувся в обласній адміністрації наприкінці минулого тижня. Його проведено за ініціативи Департаменту регіонального розвитку ОДА спільно з представником ДП «Зовнішторгвидав України» при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України Надією Бігун, координатором проекту ProZorro Кристиною Гуцаловою, представниками Проекту ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» Анастасією Каліною та В’ячеславом Деревянкіним, засновником агентства «Консалт» Олегом Кушніром, представниками електронних торговельних майданчиків-учасників системи ProZorro.

– Семінар здійснювався в три етапи для різних цільових аудиторій, – розповів директор Департаменту регіонального розвитку ОДА Роман Карманнік. – I етап, 25 лютого, був орієнтований на представників місцевих замовників та органів контролю у сфері державних закупівель. Під час II етапу, 26 лютого, розглядалися питання для представників місцевої бізнес-спільноти та громадських активістів. III етап, 26 лютого, спрямований на більш широке коло представників місцевих замовників у сфері державних закупівель.

Роман Володимирович повідомив також, що на семінарах розглядалися основні принципи роботи електронних закупівель в тестовому та реальному режимах, знайомство з електронними майданчиками, запитання замовників та відповіді на них, розгляд прикладів завершених закупівель та ін.

Загалом у зазначеному заході взяли участь майже 400 представників місцевих замовників та органів контролю у сфері державних закупівель, більше 70 представників місцевої бізнес-спільноти та громадських активістів. Департамент регіонального розвитку обласної державної адміністрації і надалі сприятиме проведенню в області аналогічних безкоштовних семінарів.

Про це інформує сайт ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #2 КРУ 01.03.2016 00:03
Бесплатные семинары по бюджетным платежам от частных структур. Тулуб отдыхает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Морква 29.02.2016 23:40
Повідомили "вчасно".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100