реклама

реклама

Принтер формату А-3, ліки, теплі речі та солодощі – такі подарунки від черкащан доставили артилеристам 43-ї бригади активісти ГО «Автомайдан-Черкаси».

–  Передовсім, хлопці дуже дякували за принтер формату А-3, який на прохання командира дивізіону було придбано завдяки матеріальній допомозі безпосередньо голови ОДА Юрія Ткаченка, а також – громадянина США Олександра Пономаренка. Свою частку додали вчителі, учні (та їх батьки) Черкаської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів №14, а також покупці магазину «Делікат», що наповнили благодійними внесками нашу «гільзу-копілку», – повідомила активіст ГО «Автомайдан-Черкаси» Яна Щербатюк.

– Завдяки покупцям магазину, нам вдалося порадувати військових медом, горіхами, теплими речами та постіллю, консервацією, крупами, печивом, сигаретами. Ми доставили артилеристам і смаколики від Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 та Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №19. Завдяки «Самообороні Майдану», змогли забезпечити військових необхідними ліками, а завдяки «Спільній справі» — сухими борщами.

До нас просто на штаб люди приносили теплі речі, подушки, покривала, шапки, листівки, в’язані шкарпетки. І все це із величезним задоволенням ми доставили за призначенням.

Артилеристи 43 бригади, якими  постійно опікується «Автомайдан-Черкаси», уже понад рік несуть свою службу, а наразі – ще й перебувають на території проведення антитерористичної операції. Тож їм було вкрай приємно отримати не лише продукти та речі, але й листівки із теплими словами від черкаських школярів.

Вони передали величезну подяку усім небайдужим черкащанам, зокрема – і за маскувальні сітки, сплетені руками майстринь «Нашого батальйону» — кожна сітка у артилеристів на вагу золота – і закріплена за «своєю» одиницею техніки.

На знак подяки військові передали дітлахам сухпайки – і пообіцяли перетелефонувати всім дітям, що залишили на листівках свої телефони.

Про це повідомили на сайті департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100