реклама

реклама

5-го квітня, кінотеатрі МУЛЬТІПЛЕКС в ТРЦ Любава, відбудеться презентація унікального історико-соціального проекту про міфи та легенди Черкащини. - ТАЄМНИЦІ МОГО МІСТА. Це короткі фільми-етюди у форматі DISCOVERY  hіstory, що розкривають мало досліджені сторінки історії краю, які оповиті таємницею.

5-го квітня відбудеться вже 5-та презентація після схожих імпрез на Буковини, Поділлі, Киїівщини та Рівненщині. Головні ролі виконали провідні культурні та громадські діячі Черкащини, що робить ці іторії особливо цінними.

«Таємниці мого міста» - це унікальний соціальний культурно-просвітницький проект, що розкриває таємницю малодосліджених сторінок Поділля, Рівненщини, Київщини, Буковини, Черкащини, Одещини. Метою є дослідження якомога більшої кількості українських міст.

На сьогодні, вже протягом 2015 року, кожен відвідувач міських кінотеатрів згаданих регіонів, перед переглядом основних сеансів, має можливість побачити декілька хвилинні «кіно-журнали». Серіал виконаний у телевізійному форматі DISCOVERYhistory, EXPLORER.

Особлива соціально-духовна актуальність: враховуючи щоденні випробовування, які випали на долю нам і державі сьогодні, не варто забувати підтримувати духовно-соціальну стабільність і прогрес, - для успішного подальшого державотворення в країні.

Автор: Культурно-просвітницька організація «SINERGICON-production».

Завдання проекту: виокремити історичний спадок, який дожив до нині в матеріально-культурному плані (книга, альбом, цінність) або ідейно-культурному плані (пісня, вірш, рекорд і т.д.) і донести безперечну цінність цього спадку до кам'янчан і показати безпосередній зв'язок його з ними. Чітке розуміння, хто автор або натхненних, впровадник даної історичної спадщини та вся логіка зв’язків.

Унікальність - це МУНІЦИПАЛЬНІ та всеукраїнські сенсації, пов'язані з містом Остріг, Вишгород, Берестечко, Рівне, Чернівці, Пересопниця, Кам’янець-Подільський, які не досліджені, а варті колосальної уваги.

Здобуток: на сьогодні, створено 19 серій. Накопичення матеріалу триває.

Значення для міста - ПАТРІОТИЗМ. ЗГУРТУВАННЯ міської громади.

Відзнаки: Відкриття міжнародного фестивалю «Відкриті ночі 2015» (1+1 Media); Головна просвітницька подія кінофестивалю «Молодість-2015» (МКФ Молодість)

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Віктор 14.03.2016 10:08
Ось трейлер:
https://www.youtube.com/watch?v=-T8hS6Kty2I
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 прочерк@респект 06.03.2016 09:34
Було б цікаво розкрутити тему підземних тунелів в Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Еколог 05.03.2016 23:55
Могли б хоч трейлер викласти в ютьюбі, раз вже так дбають про згуртування міської громади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100