реклама

реклама

13 березня цивільний корпус «Азов» проведе масштабний вишкіл-рейд для цивільного населення. Кожен, хто досяг 15-ти років і прагне відчути дух пригод і авантюризму, може долучитися до вишколу.

У програмі вишколу передбачено роз’яснення правил безпеки під час поводження зі зброєю, формування базових навичок поводження зі зброєю, огляд та вивчення різних макетів зброї. Та найцікавіше – це переміщення в малих групах по лісовій місцевості і виконання певних завдання, під час яких кожен учасник зможе відчути себе справжнім диверсантом чи розвідником.

Інструкторами на вишколі будуть черкаські бійці полку АЗОВ з досвідом бойових дій.

Щоб комфортно себе відчувати під час вишколу, необхідно мати камуфльований або спортивний одяг, зручне, міцне взуття, індивідуальний продовольчий запас на 6 годин.
Вкладка учасника на вишкіл складає 20 грн.

Обов’язкова попередня реєстрація учасників за посиланням ТУТ.

Місце проведення: Дахнівська Січ.

Збір учасників о 7:00 на зупинці «Санаторій Україна».
тел. для довідок:
+38 (063) 468 23 00
+38 (098) 080 69 77
+38 (066) 751 21 88

Для довідки:

Рейд — це різновид наступальних дій з метою ведення високоманеврених, активних і самостійних бойових дій в тилу противника для знищення, захоплення або виводу з ладу його засобів масового ураження (при їх наявності), наземних елементів розвідувально-ударних комплексів, пунктів управління, аеродромів, вузлів залізниці, баз, складів, інших об'єктів, а також для боротьби з його резервами, що підходять, і є одним з найефективніших способів виконання задач з'єднаннями та підрозділами в тилу противника.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 прохожий 11.03.2016 19:43
Всього 20 гривень і Ви диверсант?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100