реклама

реклама

Кілька відділень  незабаром «переселяться» з   Черкаської обласної лікарні в  новостворену обласну дитячу лікарню. Як розповідає головний лікар обласної лікарні Олександр Дудник, це відділення дитячої хірургії на 60 ліжок, педіатричне відділення на 50 ліжок,  відділення патології новонароджених – на 38 ліжок та 2 відділення інтенсивної терапії (реанімації).

 - У зв’язку з тим, що в нашому закладі звільниться місце, плануємо зробити реорганізацію, - зауважує Олександр Дудник. – Хочемо, аби в палатах уже не було по 4-6  осіб, і люди  відчували себе комфортніше. Також у нашому закладі на двох поверхах буде розміщено перинатальний центр. Указом президента поставлено завдання створити такі центри в регіонах. До нас приїжджали фахівці з Києва, уже є перші плани щодо проекту. В центрі будуть відділення екстрагенітальної патології, невиношуваності вагітності, інтенсивної терапії новонароджених.

Головлікар обласної лікарні Олександр Дудник демонструє проект нового консультативно-діагностичного центру, який замінить нинішню поліклініку

Головлікар обласної лікарні Олександр Дудник демонструє проект нового консультативно-діагностичного центру, який замінить нинішню поліклініку

Також, як розповів Олександр Миколайович, у планах – створення в обласній лікарні консультативно-діагностичного центру, який замінить нинішню поліклініку.

- Наша поліклініка побудована ще в 50-х роках і розрахована на 150 відвідувань за зміну. Нині ж  бувають дні, коли приймаємо по 600 і більше. Тому вже розроблена проектно-кошторисна документація на створення такого центру. За умови, якщо Кабмін підтримає цей проект і виділить кошти, то на місці згорілого корпусу лікарні ми почнемо будівництво.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100