реклама

реклама

Відзнаку лауреата премії «Людина року-2015» 15 березня в Києві вручено міському голові Золотоноші Віталію Войцехівському. Як повідомлялося раніше, рішення про відзначення Віталія Олександровича престижною премією в номінації «Міський голова року» було прийнято в січні.


Поки що в кожній номінації визначено по кілька лауреатів. Остаточного переможця премії буде визначено і нагороджено 26 березня в Києві.

– Під час поїздки до Києва я познайомився з дуже цікавими людьми – підприємцями, благодійниками, громадськими діячами. Дуже рад спілкуванню зі своїми колегами – міськими головами Ладижина (Валерієм Коломєйцевим) й Ірпеня (Володимиром Карплюком), – поділився Віталій Войцехівський враженнями про церемонію вручення дипломів лауреата. – Про своїх колег із Ладижина й Ірпеня я не думаю як про «конкурентів». Також до нашої бесіди підключився ще один колега – міський голова Українки Київської області, голова секції малих міст Асоціації міст України Павло Козирєв. За кілька годин спілкування ми обговорили чимало цікавих тем. Тож час було проведено дуже корисно. Домовилися продовжити спілкування 26 березня в палаці «Україна».

Крім вручення нагород переможцям конкурсу, того дня передбачається проведення низки тренінгів фахівців і політиків із інших країн.

– Спілкування між учасниками конкурсу відбувається в дуже дружній атмосфері. Звісно, приємно, що Золотоношу (а не мене особисто) відзначено серед найкращих, – підсумував Віталій Олександрович.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Златокрай 18.03.2016 13:18
Міжгалактичний успіх!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Черкащанин 18.03.2016 12:41
Та ні, це готовий Генсек ООН!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Олег Анатолійович 18.03.2016 12:13
Бери вище!!! Голова Європарламенту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 чернега 17.03.2016 19:51
Вітаю нашого земляка з перемогою. Так тримати - а там дивись - і Президент України .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100