реклама

реклама

Броньовик, виробництво якого налагоджено в Черкасах, отримав позитивні оцінки від військових і готовий до серійного виробництв, пише AUTO-Consulting

Бронеавтомобіль вийшов зручним, продуманим, з великим відсіком для десанту і розрахований на екіпаж 2+8 осіб.

Також в ході підготовки до виробництва в Черкасах посилили раму Барс-8 8-ма додатковими траверсами, врахували особливості для їзди по пересіченій місцевості, оснастили автомобіль бронестеклами з підігрівом, попрацювали над маскуванням, оснастили захисної броньованої платформою, адаптованої під всі види стрілецької зброї калібром 7,62 і 12,7-мм.

Барс-8 здатний розганятися до 110 км\год і має запас ходу 800 км, його кліренс становить 285 мм, а з ходу він може штурмувати брід глибиною до 0,5 м. Десантний відсік і кабіна захищені від підриву на фугасах з еквівалентом 6 кг тротилу.

Розробка і виробництво нового українського броньовика повністю велося зусиллями конструкторського бюро ДП АСЗ заводу "Богдан" в Черкасах.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 стабилизец 23.03.2016 12:49
не было бы счастья... вот и свинарчуку с аборигенами выгода от войны капнула.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 федор принципиальный 23.03.2016 12:37
Какие возможности завода в месяц выпустить эту технику,сколько работников будут привлечены для этой работы,когда участок на заводе заработает на полную мощность ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100