реклама

реклама

У Черкаській області співробітники СБУ викрили та припинили функціонування каналу незаконного збуту спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації (СТЗ).

Встановлено, що 24-річний викладач одного із навчальних закладів Звенигородського району організував через мережу Інтернет канал отримання СТЗ та реалізовував заборонену до вільного продажу спецтехніку студентам та їхнім знайомим.

Співробітники СБУ затримали правопорушника під час чергового збуту прослуховуючих пристроїв та вилучили 5 технічних засобів спеціального призначення, закамуфльованих під автомобільні брелоки.

Слідчими Управління СБУ в Черкаській області стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.359 (незаконне придбання, збут або використання СТЗ отримання інформації) Кримінального кодексу України. Слідство триває. Про це інформує прес-служба СБУ області

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 pvd 15.09.2011 09:44
а коліївщина прийде без попередження...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Халичу 14.09.2011 15:12
Цитую Михалыч:
гагагагага

Твій "пост" - лідер у номінації "тупість коментування"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Петро 14.09.2011 13:22
Скоро ці п.......... Будуть саджати за продаж плеєрів в яких теж є диктофон, мобільних, ноутбуків і.т.д, а потім за - "не так подивився", чи не "туди ступив", хай краще візьмуть до уваги приклад лівії та єгипту, народ терів та не витерпів, українці терплячі але до певної міри, потім мало їм тут місця буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Михалыч 14.09.2011 11:44
гагагагага
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100