реклама
Sucurity Police

реклама

5 квітня о 17-00 в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості  по вул. Смілянська, 33 відбудеться благодійний бал в підтримку Пальчук Анастасії, 2001 року народження, яка має невтішний діагноз хворобу Шейерман-Мау. Про це повідомили на сайті Черкаської міськради.

Метою заходу є збір коштів на проведення операції та реабілітації для хворої дівчинки.

Запрошуємо усіх небайдужих черкасців взяти участь у благодійному балу, надавши посильну допомогу для одужання Анастасії Пальчук.

ДЛЯ ДОВІДКИ:

Хвороба Шейермана-Мау виникає приблизно у 1% населення планети. Це 70 мільйонів чоловік. Виявлена на ранній стадії, вона піддається лікуванню без операцій та особливих втрат для загального стану здоров'я пацієнта.

Друга назва хвороби - юнацький (ювенільний) дорзальний кіфоз. Проявляється ця хвороба в підлітковому віці. Чим старша людина, тим важче проходить лікування. При досягненні хворими певного віку і серйозної деформації хребта лікарям залишаються лише хірургічні способи лікування.

Назва захворюванню дав датський лікар Шейермана, в 1921 році вперше діагностованим його та всю життя займався пошуком способів лікування.

Суть хвороби полягає в особливій деформації шийно-грудного відділу хребта. У нормальному стані він нагадує витягнуту букву «S»: шийний і поперековий відділ мають легкий нахил назад, грудний відділ нахилений вперед. Це допомагає людині тримати рівновагу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100