реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою вивчено стан виконання вироків Уманського міськрайонного суду Черкаської області. Перевіркою встановлено, що у 2012 році вироком Уманського міськрайонного суду Черкаської області особу визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України і засуджено до чотирьох років позбавлення волі. Ухвалою апеляційного суду вказаний вирок залишений без змін.

Даний вирок був направлений для виконання в Уманський МВ УМВС України в Черкаській області, де фактично 3 роки не виконувався.

Внаслідок бездіяльності, яка полягає у неналежному виконанні службовими особами Уманського ВП ГУНП в Черкаській області своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, на даний час вирок щодо засудженої до 4 років позбавлення волі особи, яка вчинила грабіж не виконаний, вказана особа не понесла призначене судом покарання.

Тому, 31.03.2016 року Уманською місцевою прокуратурою за вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість) та скеровано до СВ прокуратури Черкаської області.

Про це повідомили в Уманській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #1 Громадянин 04.04.2016 12:48
А прокурор що три роки робиі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100