реклама

реклама

Голову Черкаського обласного комітету виборців України Максима Михлика сьогодні оштрафували за неправильне паркування. Про це він повідомив у Фейсбуці.

«Завозив дітей до школи і припаркувався ближче до пішохідного переходу ніж це дозволено правилами. Поки повернувся зі школи хлопці-поліцейські вже все замірили і радо мене зустріли. Привітались, повідомили про порушення, перевірили документи і так само привітно запропонували заплатити штраф. Порушення дійсно мало місце, тому на противагу Булатецькому, Шевченку й іншим, не скандалив, а взяв і (тяжко зітхнувши) оплатив штраф. Хлопці подякували, порадили не порушувати і поїхали підвозити якусь чемну бабусю, яка попрохала їх про допомогу», - написав Максим Михлик.

Також голова КВУ наголосив, що він не згоден із діями депутата Миколи Булатецького, який також був оштрафований патрульними поліцейськими.

Не згоден з Булатецьким – така поліція нам потрібна! Закон має бути один для всіх і якщо порушив, то отримай покарання (трохи пафосно, але хай буде :)). Тепер раджу всім уважно слідкувати за ПДД і сам буду намагатись не порушувати.

Нагадаємо, Микола Булатецький після інциденту звертався до Міністра МВС Арсена Авакова та заявляв, що така поліція не потрібна.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Яша 05.04.2016 12:00
...і поїхали підвозити якусь чемну бабусю, яка попрохала їх про допомогу... Поліціянти-таксисти? До речі, чув нове поганяло поліцейських - пластмасові. Навіть не знаю чому так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 1 05.04.2016 11:30
Ну вот хоть один по мужски все принял...Учатся по тихоньку... :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100