реклама
Sucurity Police

реклама

vertt На будівництво вертолітного майданчика під Каневом додатково виділили 700 тис. грн., інформує «Українська правда». Витрати понесе Національне агентство з питань підготовки до проведення Чемпіонату Євро-2012 з футболу, повідомляє "Дело" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

 Кошторис включає електромонтажні роботи з будівництва вертолітного майданчика з пасажирським терміналом пропускною здатністю 50 осіб на годину з під'їзною дорогою.

Замовником робіт виступає держпідприємство "Льодові арени". Компанією-підрядником виступить ТОВ "Текс", яке має завершити роботи до кінця жовтня 2011 року.

Нагадаємо, на початку лютого Мінекономіки надало згоду на безтендерну закупівлю проектів будівництва двох об'єктів у Каневі - Туристичного центру "Авто-Ріка" з терміналом та реконструкцією причалу на Дніпрі, а також гелікоптерного майданчику на десять посадкових місць.

Замовником виступило державне підприємство "Льодові арени", яке заплатило за проекти 1,8 та 2,6 мільйонів гривень дніпропетровській фірмі "Дольнік і Ко".

Вартість контракту - 86,9 мільйонів гривень. Джерело фінансування - кошти державної підтримки.

17 березня "Майстер профі", який виступає єдиним учасником переговорів (торги проводяться за процедурою закупівлі в одного учасника),  отримав без тендеру ще один об'єкт – будівництво в Каневі туристичного центру "Авто-Ріка" на 43,3 мільйони гривень.

Як повідомлялося раніше, у селі Пекарі Канівського району Черкаської області розпочато будівельні роботи зі спорудження вертолітної площадки з пасажирським терміналом здатністю 50 пасажирів на годину з під'їзною дорогою. Вартість цього проекту становить 96 млн. грн.

Як писала "Українська правда", майданчик фактично призначений для вертолітних перельотів президента України Віктора Януковича.

За свого боку, керівник "Льодових арен" Михайла Халаджі назвав інше призначення для цього будівництва: " здійснюється реконструкція і будівництво об’єктів та інфраструктури м. Канева як національного туристичного маршруту за напрямком руху учасників та вболівальників, які відвідають Україну під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу".

В той же час кабмін вважає, що "гості чемпіонату (Євро-2012 - ред.), які виявлять бажання відвідати Шевченківські місця, матимуть можливість побувати на цих славетних черкаських землях, вклонитися могилі Кобзаря, при цьому – зі значною економією часу на дорогу".

Нагадаємо, 7 вересня Віктор Янукович підписав доручення, яким зобов'язав "завершити будівельні та ремонтно-реставраційні роботи на об'єктах Шевченківського національного заповідника у м. Каневі та усунути будівельні недоліки, виявлені при експлуатації будівлі Музею Т. Г. Шевченка до 20 вересня".

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 NazarStodola 15.09.2011 08:47
Спасибі Тулубу Сергію за гвинтокрилу нашу мрію!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100