реклама
Sucurity Police

реклама

На початку нового навчального року податкова служба області запроваджує новий сервіс, розрахований на студентську молодь – «Податкова допомога студентам». Новий сервіс передбачає on-line-консультації відвідувачів форуму ДПА, надання відповідей на запитання студентів фахівцями консультаційного центру та правову допомогу студентам.

У зверненні до студентів в. о. голови ДПА в Черкаській області Володимир Коломієць нагадав, що студенти повинні знати про можливість отримання податкової знижки та використовувати своє право. Детальну інформацію щодо податкової знижки можна отримати, звернувшись до розділу «Податкова допомога студентам» форуму ДПА в Черкаській області.

Також він зазначив, що ДПА пропонує податковий супровід працюючих студентів, готова надавати консультації щодо працевлаштування та умов нарахування зарплати. Пропонують свою допомогу податківці і тим студентам, які вивчають Податковий кодекс та податкову справу. Звертатися можна до  фахівців консультаційного центру ДПА в області за номером телефону 33-91-34. Про це повідомляє прес-служба ДПА в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Андрій 15.09.2011 19:52
Кому потрібна така консультація? Що за маразм? Скоро податківці будуть надавати консультації бомжам, бабушкам і дєдушкам, свиням і козам)

Я впевнений що вони не даром за студентів взялися - щоб пропагандувати якомога сплачувати більше податків, на які, шановні студенти, будуть собі ці дармоїди купувати "тачки" будинки ролекси і т п, а Ви студенти не можете нормальну степендію отримати і ходите голодні та ще й платите "сумашедші" гроші за навчання!

Люди не ведіться!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100