реклама

реклама

Черкаська ТЕЦ нині робить перерахунок плати для споживачів, у яких у серпні була відсутня гаряча вода. Тобто вже у платіжках за вересень містяни отримають меншу суму за тепло – по кожному будинку, відповідно до періоду, коли в оселях не було гарячої води. Тим же, хто звернеться безпосередньо в абонентний відділ Черкаської ТЕЦ, перерахунок буде зроблений на місці з видачею нової відкоригованої платіжки за серпень, інформує прес-служба МВК.


За словами директора Черкаської ТЕЦ Володимира Бондаренка, затримка з перерахунком оплати за гарячу воду у серпні цього року викликана об’єктивними причинами. Через численні ремонтні роботи на мережах, які здійснювали комунальні служби у серпні (ліквідація поривів після гідравлічних випробовувань, профілактичні роботи тощо) виникла затримка зі збором даних для здійснення перерахунку платіжок.

– Нині ми маємо повну інформація по кожному будинку в Черкасах: коли і скільки днів не було гарячої води. Зараз ці данні опрацьовуються. Тобто всі мешканці, які у серпні мали перебої з подачею гарячої води вже у цьому місяці отримають меншу суму у своїх платіжках, – запевнив Володимир Дмитрович.

Більше того, про перерахунок, який здійснює ТЕЦ, адміністрація підприємства інформує містян через оголошення на під’їздах будинків.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Изя 16.09.2011 09:31
Цитую Олег:
А газовики скажуть, що населення гріло воду в каструлях
- опять же: ставь счётчик и на газ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Олег 15.09.2011 16:30
А газовики скажуть, що населення гріло воду в каструлях
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Изя 15.09.2011 16:17
Люди, ставьте счётчики! Это наааамного выгоднее всяких там перерахункив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100