реклама
Sucurity Police

реклама

Обласне начальство попереджає аграріїв про погіршення погоди

Обласне начальство попереджає аграріїв про погіршення погоди

Зважаючи та метеорологічні прогнози на третю декаду вересня, під час якої передбачається похолодання та опади, необхідно прискорити збирання врожаю. Про це аграріїв області попередив начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Вадим Рудишин під час виїзної колегії управління.  Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, засідання відбулося в Каневі. Розглядали питання про хід осінньо-польових робіт, заготівлю продовольчого зерна, стан розрахунків за оренду земельних і майнових паїв та інші. Начальник відділу аграрного ринку, переробки, інвестицій та соціального розвитку Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Мараховський повідомив, що на 12 вересня 95,2 % договорів укладено зі ставкою 4,5%.   Виплатити  черкащанам повинні 536,5 млн.грн., але поки що виплачено лише  62%. 12 районів області стовідсотково переглянули умови розрахунків за оренду земельних паїв на користь 4,5 відсотка.

Заступник голови облдержадміністрації Василь Корнієнко зауважив, що зниження темпів оплати, у порівнянні з відповідним періодом минулого року, є неприпустимим явищем. До того ж, продукція, яка пропонується орендарями, має бути якісною та за доступними цінами. Він дав доручення начальнику головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації до 1 грудня. забезпечити розрахунки за оренду земельних та майнових паїв.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Мойша 16.09.2011 09:14
важаючи та метеорологічні прогнози на третю декаду вересня, під час якої передбачається похолодання та опади, необхідно прискорити збирання врожаю.
--------------------------
За такие ценнейшие советы надо ему в три раза увеличить заплату и питание.
Без него и его советов аграриям была бы крышка :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оксана Колісник 15.09.2011 19:25
А якими темпами дороги асфальтувати в Черкасах треба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100