реклама
Sucurity Police

реклама

У мікрорайоні «Яблуневий», що в Черкасах, розпочалося будівництво котеджних будиночків за кошти міського бюджету. Будиночків буде три, різної площі — від 60 до 110 м. кв.  Їх зроблять «під ключ», підєднавши до мереж водопостачання та електроенергії. Придбати такий будиночок у першу чергу матимуть можливість ті, хто стоїть у черзі на житло. Вартість 1 кв. м буде значно меншою, ніж ціна квартирного метра у багатоповерхових будинках.

Заступник міського голови Олексій Гужва розповів, що ці три будиночки слугуватимуть прикладом. Замовник може оглянути їх, обрати собі варіант і замовити той, який сподобається.

— Це буде програма реалізації доступного житла для громадян. У цьому проекті задіяні кілька сторін. Міська влада, яка виділяє земельну ділянку, будівельник, що зводить за короткий термін будинок і покупець, який має можливість придбати собі житло, — говорить Олексій Гужва.

На будівництво і підведення комунікацій у бюджеті розвитку Черкас було передбачено понад 1 млн. грн. Торік під цей проект міська рада виділила комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» земельну ділянку площею понад 1 га. в мікрорайоні «Яблуневий» на розі вул. Ватутіна-Рябоконя. Загалом планується збудувати 18 таких котеджних будиночків.

У першу чергу інвестувати у будівництво цього житла буде надана черговикам. Є різні можливості фінансування житла людьми: вони можуть брати кредит, співпрацювати з Фондом молодіжного кредитування. Однак інвестор отримує у власність будинок лише після повної сплати за нього, інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+10 #1 Фелікс 16.09.2011 18:16
НЕ З БЮДЖЕТУ, А ЗА РАХУНОК ВИКРАДЕННЯ ЗАРПЛАТИ БЮДЖЕТНИКІВ, ЯКИХ ЗГВАЛТУВАЛИ НА ВІДПУСТКИ ЗА ВСІЙ РАХУНОК!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100