реклама

реклама

На адресу голови облдержадміністрації Сергія Тулуба надійшов лист Міністра охорони здоров’я Олександра Аніщенка, в якому, зокрема, йдеться про наближення епідемічного сезону гострих респіраторних інфекцій, інформує управління інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації.

Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та Національної академії медичних наук України, МОЗ України пропонує у передепідемічному сезоні 2011-2012 років проводити щеплення зареєстрованими грипозними вакцинами осіб, які належать до груп ризику населення.

Згідно з прогнозом ВОЗ на епідемічний сезон 2011-2012 років в Україні прогнозується переважна циркуляція вірусів грипу А (H3N2), а саме штаму А /Перт/16/2009 (H1N1) р та В, але роль їх в епідемічному процесі буде другорядною.

З метою проведення своєчасних організаційних заходів, направлених на профілактику поширення захворювань на грип серед населення, уникнення ускладнень та можливих летальних випадків від грипу, Міністерство охорони здоров’я звернулося до керівників регіонів із проханням взяти під особистий контроль епідемічну ситуацію з ГРІ та здійснити комплекс протиепідемічних заходів на підпорядкованих територіях тощо.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Черкащанин 17.09.2011 18:34
Закроют нову молодь Черкащини - главный вирус нашего общества
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100