реклама

реклама

Черкаський автостопер Нестор повернувся в Україну. Як пише на своєму блозі, катався 38 днів по Росії – через Урал, Сибір, Байкал, Бурятію, поки не добрався до Монголії. А потім – назад. Усього «намотав» 15 тисяч кілометрів автостопом, «трохи автобусами, ще менше потягами і зовсім мало пішки по горах біля Байкалу».

 «Кому цікаво – на всю поїздку витратив десь 1300 гривень. На кордоні залишилося багато зайвих рублів, довелося купувати в магазині все підряд», - пише Нестор в Інтернет-щоденнику.

"На заправці надибали на ведмедів у клітках"

"На заправці надибали на ведмедів у клітках"

Але як виявилося, автостопер не знає, про що писати:

«Можу розписати про світ далекобійників, людей зовсім дивних, котрі не можуть сидіти на місці більше тижня і лише приїхавши додому, вже мріють вирушити в дорогу на 2,4,6 і більше тижнів… А ще є купа вражень про природу Росії і Монголії, озера Щуче та Байкал, гори Уралу та гори навколо Байкалу, безкінечний Сибір і дику тайгу...»

Утім, про дещо Нестор все-таки згадав детальніше. Біля Уфи натрапили на вантажівку. Водій сказав, що вона зламалася, тому чекає евакуатора. Потім розповів, що бачив Нестора з дівчиною місяць тому на трасі, навіть  сфотографував. А між Новосибірськом та Омськом на заправці надибали на ведмедів у клітках.
«В клітках було троє дещо неадекватних ведмедів, один взагалі постійно крутив головою туди-сюди, навіть зафоткати не виходило», - бідкається мандрівник.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 реальный чел 18.09.2011 20:30
Гопстоппер тему базарит! Этот Нестор понты лимонит....Фотки в студию....! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Гопстоппер 17.09.2011 22:21
А может пацанчик и не ездил никуда, раз рассказать не о чём? Панты покидать все умеют, а доказательства где?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100