реклама

реклама

"Десь два місяці тому вирішив взяти участь у переатестації діючих працівників внутрішніх органів. Ну не байдужий я до майбутнього правоохоронних органів в контексті перспективного бардака і анархії.

Так от, декілька інститутів громадянського суспільства знайшли у загашниках офіційного сайту МВС відповідну анкету, заповнили її і надіслали у міністерство.

Через !!!15 хвилин мені зателефонували, сказали, що анкета прийнята і мені потрібно лише чекати.

Місяць я мовчки чекав. Місяць тому на тому ж сайті МВС знову з'явилися анкети для майбутніх учасників атестаційних комісій. Дзвінків не було. Керівники ГО знову заповнили анкети та відіслали.

Позавчора увечері, 18 квітня, товариш запитав мене, чи не телефонували мені з цього приводу і показав повідомлення про збори, яке щойно з'явилося на місцевому сайті НП про проведення зборів бажаючих від ГО на 10.00 19 квітня.

У підсумку вияснилося, що я разом із 100 претендентів не змогли взяти участь у зборах, а відповідно в роботі атестаційної комісії. Ну, не встигли.

З'явилося 30 повідомлених учасників із 132 заявлених. І саме ці 30 за !!! рішенням керівництва міліції будуть її ж, рідну, і атестувати.

От і заживемо по-новому. Міліцію потестують ті, яких обрали її керівники. По ничці. Самі себе. Правою рукою. Оце і є реформа. P.S.Мені так ніхто і не телефонував!" пише у "Фейсбуці" екс-депутат Черкаської міськради, журналіст Володимир Мамалига.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #2 Изя 20.04.2016 13:24
Прокинувся....
Весняне загострення таки дає взнаки.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 007 20.04.2016 12:47
Зато в низу підписався, як екс-депутат, а по суті ніхто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100