реклама

реклама

В одному із сіл Маньківського району правоохоронці у чоловіка виявили та вилучили зброю. Речові докази направлені на експертизу.

До чергової частини Маньківського відділення поліції зателефонували місцеві жителі та повідомили, що в одному із сіл району на вулиці відбувається бійка між двома чоловіками. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Під час спілкування з працівниками поліції один із чоловіків помітно нервував та вів себе підозріло, ховаючи щось у рукаві куртки. При особистому огляді чоловіка, поліцейські виявили обріз гладкоствольної мисливської рушниці. 56-річний маньківчанин пояснив, що зброю знайшов та зберігав для самозахисту. Речовий доказ правоохоронці вилучили та направили на проведення відповідної експертизи.

За даним фактом слідчим відділенням Маньківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи, інформує сектор комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Все новости от ментов - 01.05.2016 21:11
написанны "генератором ментовских бесед". Апсолютно никакого креатиффу и человечности.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100