реклама

реклама

Бронзова серія Суперліги Фаворит Спорт продовжується. «Черкаські Мавпи» були дуже близькими до того аби її завершити у Черкасах. Видавши продуктивну першу десятихвилинку, «Мавпи» не зуміли витримати ритм протягом усього матчу. Результативна гра завершилася перемогою «Кривбаса» - 85:81. Ключовим у матчі став відрізок у другому періоді, у ньому гості, завдяки зразковому захисту, забезпечили позитивний гандикап. Черкасці відчайдушно намагалися відігратися, але у підсумку лише скоротили відставання. Таким чином, доля бронзових нагород визначиться у п’ятому матчі серії, який відбудеться 2-го травня у Кривому Розі.

Четвертий матч бронзової серії у Черкасах розпочався з триочкового Бояркіна, який дав зрозуміти – Кривбас не складе зброї у цій серії завчасно. Але господарі відповіли трюльниками Антонця, Носкова, ще й Завадський два з фолом реалізував. У цій чверті черкасці вдало скористалися відсутністю через травми Глєбова і Тихонова та зосередили свій тиск на три секундній зоні.Не чекаючи завершення першої чверті, Черкаські Мавпи перетнули межу у 20 очок. Щойно відновившись після травми, це зробив Тищенко. Першу чверть господарі завершили з десятиочковою перевагою над суперником - 27:17.

У другій десятихвилинці спробував повернути Кривбас у боротьбу Забірченко, реалізувавши триочковий. Пізніше Липовцев здійснив перехоплення і скоротив відставання до трьох очок. Власне Дмитро і став лідером гостей, який повів «Кривбас» у перед за відсутності Глєбова. Дмитро протягом першої половини здобув 18 очок і зробив 7 підбирань. Однак головним досягненням криворіжців, яке допомогло їм змінити лідера у грі став блискучий командний захист. Вибудувавши потужні захисні ешелони біля власної три секундної зони гості спромоглися на поки най вражаючий ривок бронзової серії – 17:0! Завдяки такому камбеку на велику перерву «Кривбас» йшов виграючи – 41:35.

У третій чверті Липовцев продовжив набирати очки і вже на цьому відрізку матчу досяг дабл-даблу. А у Черкащан добре діяв Ларі Хол, який у підсумку теж ств автором дабл-даблу. Він, і сам забивав, і паси віддавав, і підбирання збирав. Саме його самовіддані дії допомогли черкасцям повернутися у гру. Нарешті наприкінці третьої чверті американець організував Кобцю слушну нагоду закинути триочковий. 61:63 після третьої чверті.

Але у заключній десятихвилинці Кривбас знову  пішов у відрив, точніше, не дав Мавпам розвинути успіх. Господарі двічі наближалися на відстань вдалого кидка з-за дуги, але саме після вдалого триочкового Забірченка Кривбас повів 77:71. За хвилину до завершення матчу Ворнік кидком зверху збільшив перевагу гостей до 9 очок. Попри це черкасці ледь не вчепилися за примарний шанс відігратися. Однак, потужний пресинг на заключних секундах гри дозволив їм лише скоротити відставання. У підсумку 85:81 на користь Кривбаса. Доля бронзових медалей вирішиться у п'ятому матчі серії 2-го травня у Кривому Розі.

Про це повідомили на сайті «Черкаських мавп».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100