реклама

реклама

Секретар ради Черкаської міської організації ВО «Черкащани», депутат Черкаської міськради Павло Карась вважає, що фракція БПП в міськраді припинила своє існування. Такий висновок він зробив з сьогоднішньої сесії, коли побачив як голосують депутати за заяву «батьківщинівця» Романа Дісканта щодо звернення до Президента і Прем’єр-міністра через завищені тарифи.

Карась

– Я роблю висновок, що представники політсили Президента і «батьківщинівці» злилися в екстазі, бо порошенківці підтримали заяву «батьківщинівців». Фактично, порошенківці підписалися за звернення щодо критики дій нинішньої чинної влади. Вони підтримали різку критику уряду! – висловився Павло Карась в коментарі «Прочерку».

Він також заявив, що має свою думку і щодо Вільних демократів.

– Команда ПВД проголосувала за передачу невідомо якій фірмі права добувати метан на полігоні твердих побутових відходів і без конкурсу! Тож це можу розцінювати як корупцію! Отже, я вітаю ПВД з тим, що вони нарешті визначилися зі своїми пріоритетами і нарешті повністю відкрили своє обличчя, – зазначив Карась.

Редакція готова розмістити позицію й інших політсил щодо ситуації

реклама

Коментарі  

 
-5 #5 бульба 27.05.2016 07:47
Карасику, чому не засуджуєте "злочинну" владу Франції яка розігнала мирний протест народу проти трудової еврореформи? Де санкції проти гнобителів народу? Де всевидяще око американської демократії? В Іспанії подібні події. Ніхто навіть не намагався задуматись чому так? Диванні патрійоти Язон, реаліст та інші слуги влади де ваші рівні коментарі проти режимів цих країн, еврокраїн до речі. Що хазяйни ваші не дозволяють гавкати на своїх хазяйнів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Язон 27.05.2016 00:06
дисканты и мельники, савины и радуцкие,борода и и халаи - были и остались одной бандой дешёвых гопников-рэкетиров. И сколько бы бабла ни натырили, какие бы флаги не поднимали и какие бы регалии ни нацепили - остались теми же гопниками из подворотни с уголовной ментальностью и манерами. Такими и сдохнут. Сегодня они дружно дерибанят горбюджет. И содержат толпу шавок, которые им тут подгавкивают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Українець 26.05.2016 18:43
Партії, фракції, різні, а в їх виборців, проблеми одинакові. Депутати повинні захищати інтереси виборців, а не партійні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Эксперт 26.05.2016 15:44
ПВД без мера во главе уже не то, что было раньше....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 федор принципиальный 26.05.2016 14:43
Паша,лучше вспомни как ты с одарычем доил ТЭЦ.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100