реклама

реклама

Фракція БПП «Солідарність» в Черкаській міській раді підтримує в першу чергу людей та політику Уряду щодо впровадження на місцях децентралізацію влади, роз’яснює у «Фейсбуці» представник цієї політсили, секретар міськради Олександр Радуцький, реагуючи на критику депутата Павла Карася.

«Ще років п'ять назад органи місцевого самоврядування мали можливість впливати на тарифи щодо тепло та водопостачання. Тому це право, враховуючи ЗУ «Про децентралізацію, мають повернути на місця. Як приклад, в м.Черкаси є два потужних підприємства, які забезпечують теплом та гарячою водою потреби мешканців міста. Але можливість визначати єдиного надавача послуг виконавчий комітет міської ради втратив. Вже багато років місто поділено на надання цієї послуги між комунальним підприємством Теплокомуненерго та приватною структурою, яка орендує ТЕЦ. Вже багато років для мешканців міста та підприємців існують два тарифи на однакові послуги. Тарифи затверджуються в НКРЕ в м.Києві. Сподіваюсь,що найближщим часом органам місцевого самоврядування повернеться право втручатися в формування та затвердження тарифу на місцях, що дасть можливість контролювати їх підвищення або зменьшення», – написав у соцмережі Олександр Радуцький.

– Також уточню, що мова йде про депутатський запит Дісканта, а не проект рішення підготовлений «Батьківщиною». І це трохи різні речі. А те що ми його (запит) підтримали, то це зрозуміло, бо ми не можемо не підтримати звернення до кабміну, щоб там знайшли можливість зменшити тарифи, – уточнив Олександр Радуцький в коментарі виданню.

Нагадаємо, що секретар ради Черкаської міської організації ВО «Черкащани», депутат Черкаської міськради Павло Карась вважає, що фракція БПП в міськраді припинила своє існування. Такий висновок він зробив з сесії, коли побачив як голосують депутати за заяву «батьківщинівця» Романа Дісканта щодо звернення до Президента і Прем’єр-міністра через завищені тарифи.

13241203_238141523222862_1741085439332261400_n

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Язон 27.05.2016 12:11
Я правильно понимаю, что Радуцкий упрекает СВОЮ партию в том, что она - против людей? И шо оно тохда в этой партии делает? Сдавай мандат - и гавкай до одурения!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Володимир 27.05.2016 09:45
Радуцький відповів Карасю: «Ми підтримуємо насамперед людей!»

СПИСОК ТИХ, КОГО РАДИК ВВАЖАЄ "людьми", в СТУДІЮ! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 Эксперт 27.05.2016 09:40
А Саша решил быть и умным и красивым... как надо в депутаты пройти, то он от партии власти идет на выборы...а как надо по другому, то он против политики партии и за людей.... ох и еврей!!!! И кто за такого приспособленца голосует??? Он же если выгодно то всех одним махом сдаст... и главное отмазку придумает то красивую
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100