реклама
Sucurity Police

реклама

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки нерухомого військового майна

a3fab4502efb4513bd913a844e260d21

Назва об’єкта оцінки: Вбудоване нежитлове приміщення площею 35,98 м.кв. другого поверху будівлі штабу №2 Навчального центру .

Місцезнаходження об’єкта: 19601, м. Черкаси, селище Оршанець, вулиця підполковника Красніка, 1.

Балансоутримувач: Навчальний центр Державної прикордонної служби України, адреса: 19601, м. Черкаси, селище Оршанець, вулиця підполковника Красніка 1, тел. (0472) 45-33-47.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості для укладання договору оренди.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до конкурсної комісії конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтверджуючих документів, що містяться у конверті. Копії документів, що подаються у складі конкурсної документації, завіряються відміткою “Згідно з оригіналом” із зазначенням назви посади, ініціалів та прізвища особи, яка завіряє копію, її особистого підпису, дати завірення копії, засвідченої печаткою (за наявності). До підтверджуючих документів належать:

заява про участь у конкурсному відборі суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою; копії установчих документів суб’єкта оціночної діяльності (для юридичних осіб); копії кваліфікаційних свідоцтв оцінювача;

копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; копію свідоцтва про включення інформації про оцінювача до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається в окремо запечатаному конверті з відміткою «Конкурсна пропозиція» і має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

Конкурс відбудеться о 11.00 через 15 днів після дати публікації цієї інформації в газеті «Черкаський край» за адресою: м. Черкаси, селище Оршанець, вулиця підполковника Красніка 1.

Конкурсна документація подається до конкурсної комісії Навчального центру Державної прикордонної служби України не пізніше ніж за чотири робочих днів до оголошеної дати проведення конкурсу (включно) за адресою: 19601, м. Черкаси, селище Оршанець, вулиця підполковника Красніка, 1.

Телефон для довідок (0472) 45-33-47.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100