реклама

реклама

Канівського міськрайонного суду до позбавлення волі засуджено 35-річного канівчанина, який будучи раніше судимим за ч. 2, ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжки), звільнившись з місць позбавлення волі, маючи не зняту та не погашену судимість, на шлях виправлення та перевиховання не став та повторно вчинив ряд злочинів проти власності.

В ході судового розгляду встановлено, що чоловік в грудні місяці, приблизно о 23.00 годині, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в будинку свого знайомого, переслідуючи мету таємного викрадення чужого майна, діючи умисно, з корисливих мотивів, шляхом вільного  доступу,  таємно  викрав  мобільний  телефон  марки «Homi» разом із зарядним пристроєм.

Він же, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, переслідуючи мету крадіжки чужого майна, шляхом розбиття віконного скла проник до будинку, з якого таємно викрав бензокосу, три бідони, дві м’ясорубки, чим завдав потерпілому майнової шкоди.

Він же, проживаючи в будинку потерпілого, відносно якого вчинив попередню крадіжку, шляхом вільного доступу з будинку, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, переслідуючи мету крадіжки чужого майна таємно викрав металобрухт та речі домашнього вжитку на загальну суму 740 грн.

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив злодія за ч. ч. 2, 3 ст.185 КК України до покарання у виді 2 років 1 місця позбавлення волі, інформує Канівська місцева прокуратура

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Черкащанин 27.05.2016 15:03
А високопосадовці в-хабарників, яких було викрито на отриманні величезних хабарів, жодного не засудили до реальної міри покарання!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100