реклама

реклама

Заходи спрямовані на виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення їх витоку в незаконний обіг, триватимуть з 23 травня по  29 вересня 2016 року.

Звертаючись до громадян начальник Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк повідомив, що за незаконні дії пов’язані з посівом та вирощуванням нарковмісних рослин чинним законодавством передбачено як адміністративну, так і кримінальну відповідальність.

За незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин - караються штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років передбаченого статтею 310 Кримінального кодексу України.

За незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості до ста рослин чи конопель у кількості до десяти рослин - тягне за собою накладення штрафу від вісімнадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно вирощуваних нарковмісних рослин передбаченого статтею 1062 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо Вам відома інформація про факти посіву та вирощування нарковмісних рослин, просимо повідомляти до місцевих органів поліції за номером «102» або поштою на адресу: 18036, місто Черкаси, вул. Смілянська, 57.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Сільський житель 29.05.2016 09:41
Починається боротьба з бабцями і дідусями. Саме на них поліціянти будуть робити показники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Бур...кий 28.05.2016 13:22
Сміхь і гріх..самі "кришують" цей бізнес піліцейські і всі добре знають про це..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100