реклама

реклама

26 травня 2016 р. у парку "Сосновий бір" відбувся захід, покликаний допомогти молоді зруйнувати гендерні стереотипи. Його учасниками стали студенти ЧНУ ім. Б. Хмельницького, Черкаського комерційного технікуму та молоді спеціалісти відділів у справах сім'ї і молоді з м. Умань та м.Сміла.

Організатори квесту Центр гендерної освіти ЧНУ, Управління у спрАвах сім'ї, молоді та спорту ЧОДА та Молодіжний ресурсний центр підготували для молоді цікаві практичні завдання, при виконанні яких молодь змогла проявити командний дух, винахідливість, комунікативні якості та, звичайно, знання з питань гендеру.

Учасники згадували анекдоти, афоризми та рекламу, що відображає усталені образи чоловіків та жінок.

Всі 10 команд з цікавістю проходили завдання за завданням. Критеріями оцінювання учасників стали акуратність написання, творчість та точність.

Тож 1 місце здобула команда "Лінивці" з ЧНУ, 2 місце отримала змішана молодіжна команда "Патріоти" , а 3 місце посіла команда студентів ЧНУ "Гармонія". Всі учасники отримали грамоти та подяки, а також заохочувальні призи від Управління у справах сім'ї, молоді та спорту.

Про це повідомили в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської міськради.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 О.Б.КУРЕНИЙ 29.05.2016 21:59
Век живи - век учись! От так никогда бы не и не узнал, не зайди на "Прочерк", что ленивци оказывается гермафродиты по гендерному принципу. Поздравления победителям!(хо тя я, отдал бы приз смешанной по гендерному принципу команде)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Прикол 28.05.2016 13:58
То які саме гентерні стереотипи подолали? :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100