реклама

реклама

Вихованці Черкаського навчально-виховного об'єднання «Дошкільного навчального закладу – загальноосвітньої школи I-II ступенів №36» імені Героїв-прикордонників провели урочистості з нагоди закінчення навчального року.

Вихованці Черкаського навчально-виховного об’єднання «Дошкільного навчального закладу – загальноосвітньої школи I-II ступенів №36» імені Гароїв-прикордонників перегорнули ще одну сторінку власного літопису. Сьогодні в невеликому містечку Оршанець, в цій рідній школі, яка розташована серед неповторної краси природи гамірно і весело адже Свято останнього дзвоника.

Вперше для своїх вихованців школа гостинно відкрила двері у 1996 році, а з 1 вересня 2008 року під девізом «Зібратися разом – це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх» розпочав свою роботу навчальний заклад, як самостійна структура, під керівництвом Світлани Онопрієнко. Так як, школа розташована на території Навчального центру ДПСУ, а більшість дітей підростають в сім’ях військовослужбовців, де батьки є прикладом для наслідування, то одним з напрямків роботи є національно-патріотичне виховання, адже саме тут створені всі умови.

Останній дзвоник пролунав і для вихованців Оршанецької школи. Попереду довгоочікуваний відпочинок – літні канікули.   Урочистий і особливий день сьогодні не тільки для учнів, а й для батьків та вчителів. Адже саме вони крок у крок у весь період навчання разом з дітьми.

Зі святом дітей та вчителів привітали батьки та керівництво Навчального центру. Пролунав останній дзвоник і діти, пішли на останній урок навчального року, інформують в прикордонному центрі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100