реклама
Sucurity Police

реклама

"Можливо, після візиту губернатора ставлення деяких керівників зміниться"

"Можливо, після візиту губернатора ставлення деяких керівників зміниться"

Сьогодні ввечері вдруге відбудеться засідання ліквідаційної комісії міськвиконкому, на якій керівництву районних у місті рад знову пропонуватимуть віддати печатки і штампи, у зв’язку з ліквідацією районних у місті рад.

 – Якщо колишнє керівництво Придніпровської райради з розумінням ставиться до вимог ліквідаційних комісій, адже треба передати печатки, необхідні документи тощо, то в Соснівській райраді окремі керівники всіляко намагаються перешкоджати таким процесам. Вони відмовилися передавати печатки міськраді. Не думаю, що сьогодні відбудеться передача. Але нам все рівно треба виконати вимоги закону, показати, що комісія працює. Також о п’ятій годині вечора у нас відбуватиметься зустріч з колишнім керівництвом районів за участю керівництва міськради. Буде перший заступник міського голови Віктор Беззубенко, я і, можливо, буде присутній губернатор Сергій Тулуб. Він також хоче зблизька ознайомитися з цими процесами. Можливо, після візиту губернатора ставлення деяких керівників зміниться. Я сподіваюся, що нам вдасться повернути штампи і печатки, – зазначив Микола Кудрявцев.

За його словами, складність ситуації полягає в тому, що без передачі штампів і печаток не може надходити фінансування, у тому числі виплата заплат працівникам, що ще залишаються на посадах в чистому апараті управління ради.

– По-друге, порушуються строки визначені законом, ламають процедуру. Незрозуміло з якою метою все це. Самим працівникам, які мають бути відповідно до закону попереджені про вивільнення, це невигідно. Як приклад, якщо ми готові взяти на роботу того чи іншого працівника, то зараз ми цього не можемо поки він не звільниться у райраді. А звільнити його фактично немає кому, бо це право має виключно голова ліквідаційної комісії, а не колишнє керівництво. А печатки, щоб поставити її у кадрових документах, у нього немає. І людина в підвішеному стані. Сам процес передачі печаток і штампів триває декілька хвилин. Зараз міська влада вживає заходи, щоб повернути печатки. Зокрема, ми звернулися до прокуратури. Також міською радою було подано оголошення про те, щоб вважати печатки, які в Соснівській райраді, недійсними, щоб не блокувати на невизначений термін роботу комісій. Буде виготовлено дублікати печаток з якими зможуть працювати голови комісій, зможуть звільняти людей, переводити на нову роботу. Адже потрібно,  щоб не відбувалося колапсу, – наголосив Микола Кудрявцев.

Разом з тим, за словами Миколи Кудрявцева, з боку управлінь праці і соціального захисту в райрадах є розуміння ситуації. Передача документів відбувається оперативно.

реклама

Коментарі  

 
+4 #10 Ант 28.09.2011 15:01
Круть-"Районні нездари не можуть збагнути"-
По перебігу подій виникає резонне питання, може все ж міська рада зі своїм керівництвом більші нездари, які замутили всю цю дурню, а тепер не в змозі самостійно розрулити ситуацію? ;-)



все ж міська рада зі своїм керівництвом більші нездари, які замутили всю цю дурню
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #9 Круть 28.09.2011 11:32
Районні нездари не можуть збагнути, для чого вони сидять на власних печатках-на власних вироках :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 та ти шо? 28.09.2011 07:25
@Крук: Сергій Борисович займається державними справами, мишина возня його мало цікавить (хоча, можливо, є інтерес щодо власності на майно районних рад, бо як відомо одна з райрад ухвалила рішення про передачу майна до обласної комунальної власності). А щодо приймання печаток, "На манєжє - одні і тє же": Беззубенко, Кудрявцев, Горкун і десяток дрібних клєрків. Подейкують, передали печатку тільки Придніпровської райради. А виконкомівську не передали, так Миколо Сергійовичу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Фелікс 27.09.2011 19:43
Чи піде Тулуб слідом за Одаричем на вчинення кримінального тзлочину по ст.109 "Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади" та ст.111 "Державна зрада" Кримінального кодексу України? Уважно стежимо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Крук 27.09.2011 11:58
То шо там? Тулб приходив допомагати Кудрявцеву чи той просто поябедничав перед ЗМІ?
Бо чомусь не чути переможних виступів завгоспа міськвиконкому про чергову перемогу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Ганьба МВК 27.09.2011 08:46
Вчора туп**** горкун, кудрявцев, беззубенко пішли із Соснівки не солоно хлебавши.Їхні протизаконні дії нікого не залякали. І Тулуб їм у протиправних справах не союзник. Жаль Придніпровка здала позиції.Як завжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Зося 27.09.2011 07:05
Написав якусь маячню. Хто хоч трохи знайомий з правом, розуміє, що все написане -нісенітниця! Немає кебети вирішити питання в правовому полі, тому блефує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #3 Микола Кудрявцев 26.09.2011 20:05
Ні, Максиме, не в конюшнях-це районні ради, і там є ЛЮДИ. А дехто задля власного політичного гешефту готовий "замкнути сільраду на замок" і тим сами не дати цим людям зарплату, залишити їх у повітрі, без можливості ані звільнитися, ані отримати розрахунок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Ефімов 26.09.2011 15:04
Знову цей Кудрявцев про печатки райрад. Ну кому цікаво - передає Соснівська райрада печатки,чи не передає. А Кудрявцеву та його шефу треба було б сісти та подумати, може щось не так робимо? Але куди там - мізків не вистачає. Всі заважають їм розтринькувати надбання попередників.
Краще б написали скільки сантиметрів дороги відремонтували, як місто підготувалось до зими, як людям спростили доступ до надання послуг та багато про що іншого, що хвилює громадян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Максим Колісник 26.09.2011 14:46
Невже Микола щиро переконаний, що Тулуб буде вигрібати лайно у ваших конюшнях? Чи це страшилки для приїзджих, де Сергій Борисович така собі БАБА-ЯГА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100