реклама

реклама

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей учениця 6-А класу Шполянського навчально-виховного комплексу «Загаль-ноосвітня І—ІІІ ступенів школа №2-ліцей» Ольга ПІКАЛО звернулась до міського голови Сергія КРАВЧЕНКО з проханням дати їй інтерв’ю. Незважаючи на ще досить маленький вік дівчинки-журналіста, запитання виявилися актуальними для всіх жителів Шполи, пише Шполяночка+


— Сергію Володимировичу минуло багато років відтоді, як Ви були дитиною, але можливо Ви пам’ятаєте, ким тоді мріяв стати майбутній міський голова?

— Так, Олю, звісно я пам’ятаю. Коли я так само, як і ти, навчався в шостому класі, то хотів стати відомим футболістом. Ми з батьком разом вболівали за київське «Динамо». В ті роки мене не можна було «загнати» додому – я годинами грав у футбол, уявляючи себе то Олегом Блохіним, то Ігорем Бєлановим. Також, як і кожен хлопчик в ті часи, хотів захищати честь нашої держави.

Пізніше, коли навчався в старших класах, мене зацікавила професія юриста. Можливо тому, що я завжди був і є — за справедливість.

— Ви часто спілкуєтесь із школярами та молоддю. Що Вам дає таке спілкування?

— Мені цікаво спілкуватися із молодим поколінням. Нинішня молодь не любить шаблонів, дивиться на речі під іншим кутом зору, висловлює оригінальні ідеї. Їх нестандартне бачення наштовхує і мене на створення цікавих нових проектів. Наприклад, створення Резиденції Святого Миколая в дитячому парку на зимові свята та молодіжна дискотека у новорічну ніч. У Шполі – надзвичайно талановита і розумна молодь. І я щиро вірю, що саме вона зробить наше місто сучасним, цікавим та «продвинутим».

— Що, на Вашу думку, сьогодні є першочерговим завданням для міського голови?

— Я хочу, щоб Шпола була комфортним містом для кожного жителя. Я хочу, щоб такі обдаровані діти, як ти, Олю, пишалися своїм містом, і не залишали його у пошуках кращого життя.

Тому відразу ж після виборів ми з командою склали список «наказів» від шполян. І відповідно до них спланували роботу. Це ремонт доріг, благоустрій вулиць і дворів, освітлення міста, створення нових місць відпочинку… Насправді список дуже великий, та це нас не лякає. Ми розуміємо, що одразу все здійснити неможливо — до кожної мети потрібно йти поступово.

Незабаром канікули. Які цікаві заходи на літо запропонує мерія школярам?

— Ми приготували чимало сюпризів та цікавинок. І багато чого підказала нам саме шполянська молодь. Я гадаю, що здивують і порадують шполян нові підходи до проведення всім відомих традиційних свят.

Із найближчих подій — у Міжнародний день захисту дітей, у Шполі пройде яскравий парад у вишиванках. Також цього дня на всіх шполян чекає відкриття Казкового містечка у дитячому парку.

Що ж до подальших планів, скажу тільки одне — разом із працівниками Шполянського міського парку дитячого дозвілля та міського будинку культури ми запланували низку цікавих заходів, які проведемо у Шполі цього літа. Та розкривати всі карти не хочу, нехай це буде сюрприз для шполян.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Сидоров 31.05.2016 09:32
Нинішня молодь не любить шаблонів....Відповіді голови журналістці дуже пахнуть тими шаблонами. Нема живої думки для молоді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100