реклама
Sucurity Police

реклама

«Буквально через десять днів, два тижні, ми прийматимемо комісійно кожного керівника міста і району зі звітом «А що зроблено?» – про це 26 вересня на прес-конференції повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Губернатор зазначив, що 23 вересня проводив нараду з керівниками різноманітних структурних підрозділів з районів «зі злободенних питань сьогодення».

– І поставив питання про виконавську дисципліну, про резерви, які ще є в економіці Черкащини. На декого це подіяло холодним душем! – зауважив Сергій Тулуб. – Ми будемо покращувати окремі показники. Але завершиться це одним – звітом… Побачимо, хто чого досягнув!

Губернатор припустив, що дехто з керівників на словах може розповісти багато чого.

– Обов’язково все буде перевірятися. Для цього в області є контрольно-ревізійна служба, інші контролюючі органи. Всього сьогодні в області нараховуємо 32 структури, які виконують контролюючі функції! Але наскільки якісно? Оце питання. Бо якби ефективно, кількість звернень громадян до влади зменшилася б в рази, – зауважив Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Informator 27.09.2011 17:49
Сергій Борисович! Якби ж Ви робили якісь виводи після таких визовів на килим і звільняли 2-3 з посади. Тоді б і вони робили якісь виводи. А краще нехай Ваша служба проводить опроси у районах як люди відносяться до Ваших ставлеників і оцінює їх роботу. Почніть з нашого Кам’янського району.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 виборці 27.09.2011 07:48
Шановний Сергій Борисович!
До Вас всього навсього одне єдинне питання від жителів маньківського району. НАДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ НЕ ТІЛЬКИ ЖИТЕЛЯМ МАНЬКІВСЬКОГО РАЙОНУ , А І ЖИТЕЛЯМ ЧЕРКАЩИНИ.
Ви надали Кабінет-Міністрів України ,Адміністрацію Президента України, Керівництву Центрального апарату Партії регіонів "ПОДАННЯ" на призначення на посаду голови Маньківської райдержадмініст рації громадянина України пана Могильного Василя Григоровича.
Могильний В.Г. з 1994 року є головю Черкаської обласної організації Української селянської демократичної партії , дана партія входить до складу лівоцентристів (тбто є в опизиції до Партії регіонів).
Розпорядженням Президента України №105/2011-рп від 23.03.2011р. пана Могильного призначено на посаду голови Маньківської райдержадмініст рації


Виборці Маньківського району
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100