реклама

реклама

Генеральний прокурор Юрій Луценко призначить правозахисницю Валентину Теличенко своїм заступником з реформ, повідомляє «Левый берег».

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив прес-аташе посольства Грузії в Україні в 2005-2010 роках Бачо Корчилава, який напередодні зустрічався з Юрієм Луценком.

Раніше народний депутат Мустафа Найєм після зустрічі з Луценком повідомив, що Генпрокурор звільнить трьох із шести свої заступників.

47-річна Валентина Теличенко – українська правозахисниця. Спеціалізується на кримінальному та цивільному праві та супроводженні справ у Європейському суді з прав людини. Член правління міжнародного благодійного фонду «Відродження».

Телеканал «ВІККА» інформує, що Валентина Теличенко представляла інтереси черкаського екс-мера Сергія Одарича у 2013 році після того, як міська рада оголосила міському голові недовіру .

Також пані Теличенко в різні часи представляла в Європейському суді з прав людини інтереси Юрія Луценка, Мирослави Гонгадзе, Надії Савченко, Юлії Тимошенко, Валерія Іващенка, жертв протистояння в Одесі 2 травня 2014 року.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Семен 01.06.2016 10:08
Цитую Макуха:
Ну все, тепер Олєгович знову "на коні"! Посунься, Бондаренко...

та не станет она такой мелочевкой как Алегыч теперь заниматься
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Макуха 31.05.2016 20:11
Ну все, тепер Олєгович знову "на коні"! Посунься, Бондаренко...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100