реклама

реклама

Сергій Квіт висловлює розуміння і моральну підтримку своїй студентці

Сергій Квіт висловлює розуміння і моральну підтримку своїй студентці

Дарина Степаненко, яка вдарила квітами міністра освіти Дмитра Табачника, продовжить навчатися у "Києво-Могилянській академії", інформує інтернет-видання «Українська правда».

 Про це повідомив президент цього університету Сергій Квіт у своєму персональному журналі після зустрічі з представниками студентських організацій НаУКМА.

"Дарина Степаненко залишатиметься студенткою Києво-Могилянської академії", - зазначив він.

"Корпоративна угода з Дариною Степаненко розриватися не буде", - додав Квіт.

Коментуючи інцидент із міністром, президент "Києво-Могилянської академії" зазначив:

"Ми висловлюємо розуміння і моральну підтримку Дарині у важкий час і віримо в її мудрість та розважливість, а також в те, що вона перегляне своє ставлення до подібних форм висловлення протесту від імені університетського середовища".

"Оцінюючи її вчинок з букетом квітів, ми вважаємо, що вона, попри щирість своїх мотивацій, була втягнена у масштабну інформаційну провокацію, метою якої було створення брудного інформаційного тла навколо Києво-Могилянської академії", - наголосив Квіт.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 сусід 10.10.2011 17:54
"Ми висловлюємо розуміння і моральну підтримку Дарині у важкий час і віримо в її мудрість та розважливість, а також в те, що вона перегляне своє ставлення до подібних форм висловлення протесту від імені університетсько го середовища".http://procherk.info/components/com_jcomments/images/smiles/lol.gif Ха! Минуло 2 тижні... Переглянула?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100