реклама

реклама

Заступник голови обласної ради Василь Касян (на фото – справа) напружено думає, яку ж шашку супротивника перестрибнути

Заступник голови обласної ради Василь Касян (на фото – справа) напружено думає, яку ж шашку супротивника перестрибнути

Фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів відбулися 24 вересня на базі навчального центру Державної прикордонної служби України. Як повідомляє прес-служба обласної ради, у фінал змагань вийшли команди Городищенського, Драбівського, Жашківського, Золотоніського, Корсунь-шевченківського і Монастирищенського районів.

Також брала участь і команда, сформована з депутатів обласної ради. У змаганнях з волейболу перемогла команда з Городищини, з міні-футболу – Золотоніського. В індивідуальних змаганнях з настільного тенісу перше місце посіла депутат обласної ради Галина Кучер, серед чоловіків – депутат з Драбівського району Роман Шевченко. У змаганнях із шашок найкращі результати показала депутат із Городищенського району Наталія Сенкевич, а серед чоловіків – золотонісець Іван Малий.

Загальнокомандні місця серед лідерів розподілилися наступним чином: перше виборола команда Золотоніського, друге – Драбівського, а третє – Городищенського районів.

Після підбиття результатів з усіх видів змагань голова обласної ради Валерій Черняк вручив переможцям і призерам грамоти, медалі і кубки. На початку жовтня збірна команда Черкащини виступатиме у фіналі Всеукраїнської спартакіади в Алушті.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100