реклама

реклама

ПП «Телерадіокомпанія «Сміла-ТВ», яке належить депутатам Смілянської міськради від Партії регіонів Любові Косенко та Геннадію Вариводу активно висвітлює заходи обласної влади

ПП «Телерадіокомпанія «Сміла-ТВ», яке належить депутатам Смілянської міськради від Партії регіонів Любові Косенко та Геннадію Вариводу активно висвітлює заходи обласної влади

Управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації Черкаської облдержадміністрації за результатами тендеру уклало угоди з місцевими телерадіокомпаніями на інформаційні послуги на суму 463 тис грн. Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Зокрема, Черкаська обласна державна телерадіокомпанія отримає 377 тис грн. ТОВ «Телерадіокомпанія «Вікка» - 35 тис грн.  Ця ТРК контролюється фірмою Михайла Бродського «Денді-плюс» та ПП «Агенція відео рішень» Тетяни Сохар. Багаторічним помічником Бродського з питань медіа є Орест Сохар. 25 тис грн. отримає ПП «Телерадіокомпанія «Сміла-ТВ», яке належить депутатам Смілянської міськради від Партії регіонів Любові Косенко та Геннадію Вариводу. Ще 25 тис грн. отримає ТОВ «ТРК Медіа Центр» депутата Черкаської міськради від БЮТ (2006-2010) Араіка Мкртчяна.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Іван 29.09.2011 09:39
Браво. Хорошо устроилась Рось. Финансирование с гос. бюджета, заоблачные коммерческие цены нал, а тут еще такой щедрый подарок с областного бюджета! И все это за низкопробную продукцию! Такого рейтинга ниже плинтуса в медиапросторе области еще небыло. Интересно, Рось хоть какой нибудь структуре подконтрольна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 figure 29.09.2011 03:55
Коли був оголошений тендер, де і як він проходив? Тільки для телебачення? А, друковані, радіо, інтернет ресурси? В області 20 районів, в кожному є ЗМІ, вони будуть висвітлювати за власні гроші?
Цікавий розподіл коштів. Щодо Росі та Вікки, то питання тільки щодо пропорційності розподілу суми. А причому тут Сміла ТВ, яка має аж 250 абонентів у Смілі в мережі кабельного телебачення (в 2010р. отримала 100 тис. грн. з місцевого бюджету)? ТРК Медіа Центр, яка взагалі працює піратськи, транслюючи свої програми на черкаській частоті «5-го каналу» незаконно, крім того, часто некоректно перекриваючи на 2-3 хв. центральні новини? Може тому, що прес-секретар Тулуба колишня працівниця ТРК Медіа Центр? Корупція на корупції, та й поганяє корупцією.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Горгона 27.09.2011 16:41
Від того піару нормальним людям тошно,бо показують одне , а в житті воно геть інше, пани піярщики. Краще б ці гроші державні мужі направили на лікування важкохворих дітей, а не на восхваляння себе красивих перед самими собою.Люди, на відміну від владців, усе тямлять, і ще не посліпли остаточно. І скільки не торочи слово ХАЛВА, а в роті солодше не стане, пани слуги народу.Невже не зрозуміло?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Скажите пожалуйста... 27.09.2011 16:00
тогда понятно, почему рейтинг РОСЬ-ТВ катиться в пропасть, ведь кроме как лицезреть сюжеты о бурной деятельности губернатора, смотреть не-че-го!!! Вот вам и ответ на вопрос,почему обещание телевизионщиков о том, что "скоро нас не отличите от Интера осталось пустым звуком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Доцент 27.09.2011 12:54
Поважаюча себе людина дивитись заангажовану пропагандистськ у трібуху "Росі" чи "Вікки" не буде. Вони давно перетворились в місцеві ....... :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100