реклама

реклама

Голові облдержадміністрації Сергієві Тулубу вручили приз-статуетку від черкаських підприємців. Його визнали тим представником влади, який сприяє розвиткові бізнесу. Так під час колегії облдержадміністрації губернатора охарактеризував президент Черкаського обласного об’єднання промисловців і підприємців, голова Черкаського обласного об’єднання організації роботодавців Борис Райков.

– Нещодавно ми відзначали День підприємця. 5 років тому з нагоди цього свята було засновано приз, яким нагороджуються люди, що зробили вклад у розвиток бізнесу. В цьому році приз у вигляді копії скульптури митрополита Тукальського одноголосно було вирішено вручити нашому губернатору Сергієві Тулубу, – прокоментував Борис Райков. – Ви всі бачите, що сьогодні в області робиться. Сюди ідуть інвестиції. Область – це будівельний майданчик. І ми, підприємці, завжди знаходимо взаєморозуміння з владою.

Губернатор подякував за статуетку пану Райкову, а всім присутнім – за підтримку підприємництва. Хоча й сказав, що поки що «це дуже мала робота».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100