реклама

реклама

На базі «Загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів – ліцею спортивного профілю № 34» більше двох тижнів працював спортивно-оздоровчий табір денного перебування «Старт» для  дітей середнього та старшого шкільного віку. Про це йдеться на сайті Черкаської міськради.

Як інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики, 249 дітей дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста  тут займалися улюбленим видом спорту:  волейболом, футболом, тенісом, спортивним орієнтуванням, морським багатоборством, бадмінтоном, веслувальнням, баскетболом.

Спортивно-оздоровчий табір працював за спеціальним графіком. До обіду, як правило, час присвячений тренуванню за різними видами спорту. По обіді діти відпочивали та відвідували екскурсії.

На урочистій лінійці з нагоди закриття вихованці спортивних шкіл міста продемонстрували навики, якими вони оволоділи у певних видах спорту. Ті, хто за певних причин не зміг це зробити, оскільки деякі види потребують спеціального спорядження, наприклад веслування, зробили віршований анонс своїх спортивних уподобань та показали акробатичні номери з елементами танцю, довівши, що мають і мистецькі таланти.

На заході були присутні заступники директора Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин та Богдан Бєлов, начальник управління у справах сім’ї молоді та спорту Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ольга Сисоєва, директор школи І – ІІІ ступенів – ліцею спортивного профілю № 34 Віталій Дейнега, тренери та вихованці спортивних шкіл.

Привітав всіх на урочистому закритті заступник директора Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин, зазначивши, що міський голова Анатолій Бондаренко та депутатський корпус приділяють увагу розвитку спорту у нашому місті, а оскільки табір відпрацював вже третій сезон, тож наступного року радо всіх запросив завітати сюди знову.

Начальник управління у справах сім’ї молоді та спорту Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ольга Сисоєва привітавши присутніх та побажавши подальших спортивних злетів і успіхів, вручила грамоти переможцям змагань, які взяли участь у турнірах, що нещодавно проходили у нашому місті.

Юні спортсмени, ділячись своїми враженнями про перебування у таборі були одноголосні – їм сподобалася смачна їжа (деякі зауважили, що навіть і вдома не завжди таке куштують) та походи до зоопарку, кінотеатру, подорож на острови.

Нагадаємо, що перебування у таборі безкоштовне, витрати на нього взяла Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100